Zi decisivă pentru Monica Iacob Ridzi

0

Tribunalul Cluj se va pronunţa, astăzi, asupra cererii de liberare condiţionată depusă de Monica Iacob Ridzi şi aprobată în prima instanţă de Judecătoria Gherla.
Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, aflat în închisoare, va afla astăzi dacă Tribunalul Cluj va decide eliberarea. În 27 octombrie, Judecătoria Gherla a admis cererea de liberarea condiţionată a Monicăi Iacob Ridzi, însă decizia instanţei a fost contestată de procurori.
„Doar Dumnezeu ştie ce-i în sufletul ei şi crede că situaţia ei este una aparte. Este foarte greu să descrie în cuvinte cât de mult suferă cei doi copii. Soţul ei a încearcă să fie şi mamă şi tată pentru cei doi copii. Petiţionara solicită onoratei instanţe si doamnei procuror să oprească această suferinţă acum, întrucât stă în puterea lor acest lucru. Lăsarea ei în detenţie si orice zi în plus în care va fi despărţită de copiii săi nu poate decât să agraveze atât situaţia medicală a celor doi copii minori cât si situaţia ei. Petiţionara solicită respectuos admiterea cererii si să îi fie permis să ajungă acasă lângă cei doi copii si lângă familia ei în cel mi scurt timp posibil pentru că această cruce grea pe care o poartă, o poartă tot mai greu. Sunt momente în care simte că se prăbuşeşte si numai Dumnezeu ştie cât îi este de greu”, se arată în dosar.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here