VULCAN: A scăpat de arest deşi a tâlhărit o bătrână

0

Autorul tâlhăriei a lăsat-o pe femeie fără 1000 de lei, dar a fost prins la scurt timp de polițiști și este cercetat sub control judiciar.
 
Totul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Vulcan, ziua în amiaza mare, iar individul cercetat pentru tâlhărie a atacat-o pe pensionară din spate. După ce a îmbrâncit-o i-a furat poșeta în care avea cardurile bancare, actele și suma de 1000 de lei.
”Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată despre faptul că o femeie în vârstă de 70 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Paroșeni, din municipiul Vulcan, a fost bruscată (îmbrâncită) de un tânăr, care i-a sustras portofelul (în care avea acte, carduri și 1.000 de lei)”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Suspectul, Dicu Andrei Dănuț, n-a reușit să cheltuiască banii furați de la vârstnică și a fost prins la scurt timp de la comiterea faptei, pe raza municipiului Lupeni, cu sprijinul unor martori oculari
Totodată, bunurile furate au fost recuperate mai spun polițiștii. Dicu a fost dus în fața judecătorilor pentru arestarea preventivă. Magistrații de la Petroșani au hotărât că poate fi cercetat sub control judiciar.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here