Vrea să fie tată chiar dacă e după gratii

0

A ucis doi tineri cu cuțitul și va sta după gratii 24 de ani, iar soția lui a vrut să rupă orice legătură cu el. Nu își dorește ca fiul lor să afle când va crește mare că tatăl său are pe conștiință doi tineri nevinovați.
 
Tânărul de 26 de ani, din Vulcan, care a ucis cu un cuțit doi tineri în fața unui club de manele, în urmă cu doi ani, se luptă în instanță pentru a putea păstra legătura cu fiul său. Soția lui a vrut să ca minorul să nu mai aibă nici o legătură cu criminalul aflat după gratii, dar nici cu familia acestuia. A reușit în primă instanță să-l ia pe băiat la ea, însă bărbatul a făcut apel și Tribunalul Hunedoara i-a permis să mențină legătura cu copilul său. Astfel, Cosmin Bărbuți are dreptul să-i trimită băiețelului de trei ani fotografii, înregistrări audio-video, scrisori, cât şi să ia legătura telefonic cu el. La fel și bunicul băiatului va avea dreptul să-l vadă pe micuț. Cosmin Bărbuți a primit 24 ani închisoare pentru omor calificat și va trebui să plătească daune de sute de mii de lei urmașilor celor doi tineri.
Individul (26 de ani) și-a premeditat crimele au stabilit anchetatorii în timpul urmăririi penale. A petrecut într-un club de manele din Vulcan și a intrat într-o altercație cu un alt tânăr. Angajatul cu paza și patronul localului l-au dat afară, aceștia căzând victime furiei individului. Bărbuți s-a dus acasă și s-a înarmat cu o rangă și un cuțit iar apoi a revenit la localul. N-a mai fost lăsat înăuntru și l-a atacat pe patronul barului dar și pe omul de ordine. I-a lovit pe cei doi cu cuțitul, iar bodyguardul de 26 de ani a murit pe loc, după ce i-a fost secționată artera femurală. Patronul barului de manele a fost lovit în zona abdomenului de criminal și în ciuda eforturilor medicilor, a murit câteva zile mai târziu pe patul de spital. Criminalul a încercat să-și justifice atacul furibund folosindu-se de argumentul că era în legitimă apărare.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here