Viorica Dăncilă: Toate regiunile ţării trebuie să se dezvolte ca să ajungă la un anumit nivel

0

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită în judeţul Bacău, a afirmat vineri că toate regiunile ţării trebuie să se dezvolte ca să ajungă la un anumit nivel.
Întrebată ce poate să spună despre autostrada care va lega Moldova de Ardeal, Dăncilă a răspuns: “Am să mă întorc în Moldova şi o să vorbesc de toate investiţiile care se fac pe zona Moldovei, inclusiv aici, la Bacău, pentru că am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea (…) Dacă susţinem la nivel european o politică de coeziune, această coeziune trebuie să fie şi între regiunile ţării şi toate regiunile ţării trebuie să se dezvolte ca să ajungă la un anumit nivel. Eu susţin toate zonele, susţin şi Moldova (…) Dar am să vin cu toate investiţiile care se fac, inclusiv aeroportul pe fonduri europene de la Bacău, inclusiv autostrăzile, inclusiv spitale, tot ceea ce ţine de investiţii, atât pe fonduri europene, dar şi în parteneriat public-privat, pentru că noi avem investiţii în Moldova”.
De asemenea, chestionată de ce nu s-au primit banii alocaţi în urma inundaţiilor care au afectat localitatea Băcel, din judeţul Covasna, premierul Dăncilă a precizat că va merge să vadă care este situaţia.
“Ştiu de toată situaţia, am să verific de ce nu s-a primit, noi am alocat bani acolo. La Băcel este o situaţie puţin complicată, acolo trebuia să înceapă şi un drum din august, ţine de autorităţile locale şi nu poate Guvernul să intervină, dar o să ajung şi la Băcel”, a afirmat Dăncilă, conform unei înregistrări publicate pe pagina de Facebook a Guvernului.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here