Video : Copil de jandarm, snopit în bătaie de mai mulți indivizi

0

Un alt caz de violență zguduie Valea Jiului, la nici 48 de ore de la incidentul în care un polițist a fost bătut în plin centrul municipiului Petroșani de fiul unui politician. De acestă dată, copilul unui angajat al Jandarmeriei Hunedoara a fost încolțit de mai mulți indivizi și bătut până a ajuns în spital.
Autoritățile par depășite de situație în valea Jiului, unde interlopii își fac legea cu pumnul și apoi scapă fără să răspundă.  Polițiștii, procurorii, judecătorii, toți nu pot stopa acest fenomen îngrijorător, iar locuitorii celor șase localități ale Văii Jiului se tem că oricând pot cădea victime unor indivizi pentru care legea pare că nu se aplică. Un incident revoltător a avut loc joi noapte, când copilul unui jandarm a fost snopit în bătaie de o gașcă dintr-un cartier al Petrilei. Tânărul intrase într-o alimentară și la ieșire, agresorii au tăbărât pe el. Au fost zece la număr, însă doar șapte ar fi lovit.
Victima bătăușilor spune că primise amenințări de mai multă vreme, dar nu le-a luat în considerare.
O parte a agresorilor sunt minori și au fost identificați de polițiștii din Petrila. După ce li s-a stabilit identitatea au fost lăsați să plece acasă, iar la ieșire din secția de poliție, bătăușii n-au ezitat să se laude cu isprava lor.
În privința agresorilor majori, polițiștii n-au putut da relații, pentru că doar purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara este abilitat. Purtător de cuvânt care n-a binevoit, în ciuda insistențelor noastre, să răspundă. De altfel, IPJ Hunedoara pare depășit de situație iar măsurile luate sunt aproape insesizabile, ori cel puțin aceasta este percepția oamenilor din Valea Jiului. Și au și motive să creadă asta dată fiind seria de incidente grave. Exemple ar fi agresarea salvamontistei Miruna Inel, în Straja, de un interlop băut, a unei tinere, în plină stradă, sub privirile polițiștilor ori chiar a unui polițist care ieșise cu prietena la o terasă, toate acestea îi face pe oameni să se teamă și să se simtă neprotejați în fața clanurilor interlope care stăpânesc Valea Jiului.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here