Vasile Turcu ar fi lăsat un bilet de adio înainte să se spânzure

6

Vasile Turcu (62 de ani), fost acționar la Dinamo, care a încercat să se sinucidă în vila lui din București, ar fi lăsat un bilet de adio, susține un apropiat al său, potrivit Libertatea.ro.
”Totul a plecat de la supărări de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afec­țiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, Vasile a intrat în depresie. Puțină lume știe: și tatăl lui e într-o situație gravă, în comă, la același spital! Vasile ar fi lăsat un bilet de adio, în care, între altele, explica familiei ceva de genul: «Îmi pare rău, că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva»”, susține un apropiat de-al omului de afaceri.

Turcu a fost descoperit fără suflu, miercuri, de soție, care a chemat și Ambulanța. Omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

6 COMENTARII

  1. Recent am aflat ca afecerile lui se intindeau si in domeniul contructiilor.Nu ma intereseaza cum a castigat lucrari ci cum a executat lucrari.Concret ma refer la Opera Romana din Cluj ,lucrari de restaurare istorica nu de spoiala a la Turcu.Daca toate s-au finalizat ca acel edificiu nu ma mir ca s-a ruinat…noroc ca din Bucuresti nu se vede ce carpaceala a facut la Cluj.Langa opera e Palatul de Justitie al orasului ,restaurat cu 2-3 ani mai repede ,nu se compara rezultatele ,dar nici asta nu se vede de la Bucuresti.

  2. Recent am aflat ca afecerile lui se intindeau si in domeniul contructiilor.Nu ma intereseaza cum a castigat lucrari ci cum a executat lucrari.Concret ma refer la Opera Romana din Cluj ,lucrari de restaurare istorica nu de spoiala a la Turcu.Daca toate s-au finalizat ca acel edificiu nu ma mir ca s-a ruinat…noroc ca din Bucuresti nu se vede ce carpaceala a facut la Cluj.Langa opera e Palatul de Justitie al orasului ,restaurat cu 2-3 ani mai repede ,nu se compara rezultatele ,dar nici asta nu se vede de la Bucuresti.

  3. Recent am aflat ca afecerile lui se intindeau si in domeniul contructiilor.Nu ma intereseaza cum a castigat lucrari ci cum a executat lucrari.Concret ma refer la Opera Romana din Cluj ,lucrari de restaurare istorica nu de spoiala a la Turcu.Daca toate s-au finalizat ca acel edificiu nu ma mir ca s-a ruinat…noroc ca din Bucuresti nu se vede ce carpaceala a facut la Cluj.Langa opera e Palatul de Justitie al orasului ,restaurat cu 2-3 ani mai repede ,nu se compara rezultatele ,dar nici asta nu se vede de la Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here