Vâlcea: Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident rutier; patru persoane, rănite

0

Patru persoane au fost rănite şi vor fi transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7 (Valea Oltului) în care au fost implicate două autoturisme, traficul fiind blocat total la kilometrul 201, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.
Aceasta a precizat că accidentul s-a produs după ce un autoturism care se afla în depăşire într-o zonă cu marcată cu linie continuă a lovit frontal o maşină ce venea din sens opus.
“Un autoturism care circula din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea a intrat în depăşire pe marcaj continuu şi a intrat în coliziune frontală cu alt auto care venea din sens opus”, a spus Sandra Dăscălete.
La accident intervin un echipaj SMURD şi două echipaje de la Ambulanţă, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.
El a menţionat că, în urma primei evaluări a victimelor, efectuată la faţa locului, trei persoane par rănite uşor şi acuză dureri toracice, iar o a treia persoană pare rănită grav şi a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă. Toţi cei patru răniţi vor fi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.
Circulaţia a fost blocată pe Valea Oltului şi în seara precedentă, timp de mai multe ore, după ce un TIR cu cherestea s-a răsturnat peste un autoturism şi şoferii celor autovehicule au fost răniţi.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here