URMĂRIT DE AUTORITĂŢILE DIN GRECIA, REȚINUT DE POLIȚIȘTII ROMÂNI

0

Un bărbat, din Satu Mare, pe numele căruia autorităţile grecești au emis un mandat de urmărire internaţională, pentru furturi din bancomate, a fost depistat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Satu Mare.
 
La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Satu Mare, care era urmărit  internațional.
Pe numele acestuia, autorităţile din Grecia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la o pedeapsă de 11 ani de închisoare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății – furt din bancomate.
Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bihor, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Grecia.
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here