UPDATE . O mașină a intrat în mulțime, într-o zonă frecventată de turiști la Londra- VIDEO

0

Poliţia londoneză a anunţat sâmbătă că mai mulţi trecători au fost răniţi în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din oraş şi că un bărbat a fost arestat la locul incidentului, transmite Reuters, care aminteşte că presa britanică a relatat că o maşină a pătruns pe trotuarul din
[sociallocker]
faţa muzeului.
Poliţia a descris incidentul din zona South Kensington, din vestul Londrei, drept o coliziune şi a menţionat că anchetează cazul. Potrivit EFE, poliţia metropolitană nu a făcut referire la un posibil act terorist.

“Investigaţiile pentru stabilirea circumstanţelor şi a motivului sunt în curs de desfăşurare”, a anunţat poliţia. În declaraţia poliţiei londoneze se mai menţiona că la faţa locului se află agenţi de poliţie şi că a fost solicitat şi serviciul de ambulanţă din Londra, care la rândul său a transmis că răspunde apelului.

Reuters aminteşte că nivelul de alertă de securitate este aproape de maxim, ceea ce înseamnă că un atac al unor militanţi este considerat foarte probabil, iar în acest an au avut loc deja cinci atacuri, în trei dintre ele fiind implicate vehicule.


[/sociallocker]
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here