Un proiectil, activ, rămas din ultimul război mondial, descoperit de angajații firmei Zona-D, în preajma unui bloc, la Petroşani

0

Angajații firmei Zona D- S.R.L, în timp ce efectuau lucrări pe strada Venus, din Petroșani, au descoperit îngropat în pământ un proiectil rămas din cel de al doilea război mondial.

Polițiștii locali de la Petroșani, au fost primii care au ajuns la fața locului, au asigurat și împrejmuit zona, pănă la sosirea echipei de pirotehnişti de la ISU-Hunedoara.

Este vorba de o lovitură cu grenada antitanc de calibru 40 mm. Din fericire, muncitorii nu au lovit muniţia şi nici nu au ridicat-o preferând să solicite ajutorul polițiștilor locali și pompierilor pirotehnişti.

 

Echipa pirotehnică a I.S.U. Hunedoara a intervenit pentru ridicarea, transportul și depozitarea unei lovituri cu grenada antitanc de calibru 40 mm. Muniția era cu focos activ și a fost găsită pe timpul lucrărilor de excavare( aducțiune apă) realizată de o societate comercială.
Pănă la sosirea echipei pirotehnice activitatea în zona a fost sistată. Pompierii pirotehnicieni au desfășurat cercetarea terenului și ridicarea muniției.

 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here