Trucul de care nu ți-a spus nimeni! Ce se întâmplă dacă adaugi zahăr în șampon, când te speli pe cap 

3

Zahărul nu mai este folosit demult doar în bucătărie, având proprietăți nebănuite asupra podoabei tale capilare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să adaugi zahăr în șampon de fiecare dată când te speli pe cap.

Medicul dermatolog Francesca Fusco susține că scalpul are nevoie de aproape la fel de multă curățare, hidratare și exfoliere precum tenul nostru. Iar zahărul este ingredientul ideal pentru îngrijirea pielii capului, potrivit unica.ro.

Modalitatea de aplicare nici nu ar putea fi mai simplă. „Adăugarea unei linguri de zahăr în șampon va curăța scalpul în profunzime. Chiar dacă zahărul se dizolvă, amestecul nu își va pierde efectul detoxifiant asupra podoabei capilare, curățând scalpul de celule moarte, sebum și praf, fără să îi afecteze nivelul de hidratare”, explică dermatologul Fusco.
De asemenea, dacă părul tău se îngrașă mult prea repede, încearcă următorul truc: adaugă o lingură de zahăr în șampon. Apoi spală-ți părul așa cum o faci în mod obișnuit și vei observa diferența.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here