TREI INCENDII PRODUSE ÎNTR-O SINGURĂ ZI

0

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale detaşamentelor din judeţul Hunedoara şi subunităţile aflate în subordine au intervenit în 5 ianuarie, la 3 incendii, 4 transporturi de apă menajeră şi 3 transporturi de la domiciliu la ambulanţă ale unor pacienţi din Deva, Brad şi Petroşani.
Detaşamentul de Pompieri Deva a intervenit în oraşul Simeria, pe strada Ciocârliei, cu 2 echipaje pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. La sosire, pompierii au constatat că arderea se manifesta la coşul de fum, intervenţia promptă a acestora limitând propagarea incendiului la aproximativ 2 metri patraţi de acoperiş. Incendiul, care se putea extinde la întregul acoperiş sau la locuinţă, a fost generat, cel mai probabil, de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.
Două echipaje ale Secţiei Ilia au fost implicate, noaptea trecută, în operaţiunile de stingere a unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Gothatea. Arderea se manifesta la tavanul din scândură a unei bucătării, precum şi la mai multe corpuri de mobilier suspendate. După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că probabil incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric.
Detaşamentul de Pompieri Deva a acţionat cu 2 autospeciale şi o ambulanţă la un incendiu produs la o magazie situată la parterul blocului 49, de pe strada Zarandului. Pompierii au lichidat rapid incendiul în care au ars materiale textile şi pături. Cel mai probabil incendiul a fost generat de focul deschis în spaţii închise.
Detaşamentul de Pompieri Deva şi Staţia de Pompieri Brad au executat 4 transporturi de apă menajeră pe străzile Vulcan, Dealu Racovei, Lunca şi în localitatea Luncoiu de Jos.
În 5 ianuarie, pompierii care acţionează în vederea acordării ajutorului medical de urgenţă au asistat medical 37 de persoane.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here