Trafic restricționat în București

0

Traficul rutier se va restricţiona marţi pe arterele adiacente stadionului “Naţional Arena”, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Olandei, informează Brigada Rutieră.
Poliţiştii rutieri vor lua măsurile de restricţie în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, după cum urmează:
– Banda I pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Coubertin, începând cu ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;
– Străzile care fac legătura între Str. Vatra Luminoasă şi Str. Maior Coravu, pe de o parte şi între Bd. Basarabia şi Str. Maior Coravu, pe de altă parte, începând cu ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;
– Str. Maior Coravu, de la ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;
– Str. Tony Bulandra, de la ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;
– Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, începând cu ora 10.00, gradual;
– Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, începând cu ora 17,00, până după închiderea jocului;
– Bd. Basarabia, pe sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu Bd. Chişinău, spre Piaţa Hurmuzachi, ora 22.00, până la defluirea spectatorilor din stadion, spre oraş.
Jandarmeria Capitalei va asigura marţi măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru buna desfăşurare a partidei de fotbal dintre reprezentativele României şi Olandei, ce se va disputa pe Arena Naţională, informează un comunicat de presă al instituţiei.
Peste 300 de jandarmi vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor şi pentru prevenirea apariţiei unor incidente violente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.
Jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, vor participa la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaţionare cu suporterii echipei oaspete.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,00 doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp.
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here