Trafic feroviar în condiţii normale de iarnă pe toate magistralele feroviare; nu sunt întârzieri în graficul trenurilor

0

Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii normale de iarnă pe toate magistralele de cale ferată, nefiind înregistrate secţii de cale ferată închise şi nici întârzieri în graficul trenurilor înscrise în circulaţie, informează CFR SA.
Potrivit unui comunicat al companiei, în cursul zilei de vineri, personalul feroviar a intervenit pentru deszăpezirea liniilor, a peroanelor şi a aparatelor de cale din zona staţiilor de cale ferată, de pe raza judeţelor unde s-au înregistrat ninsori abundente, astfel încât traficul pietonal şi circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.
De asemenea, în perioada următoare, echipele feroviare vor verifica permanent starea infrastructurii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operativ cu personal şi utilaje, astfel încât să se menţină operaţional traficul pe toate magistralele.
Pentru informaţii utile despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să acceseze site-urile şi paginile de facebook CFR Infrastructură şi CFR Călători, camerele web din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova, Timişoara şi Iaşi sau să sune la Informaţii CFR.
De asemenea, călătorii sunt rugaţi să consulte şi site-urile operatorilor privaţi de transport feroviar de călători pentru informaţii actualizate despre trenurile înscrise în circulaţie.
“CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop menţinerea siguranţei în circulaţia trenurilor”, precizează compania.
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA administrează infrastructura feroviară publică.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here