ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

0

Peste 150.000 de țigarete de contrabandă, în valoare de  peste 70.000 de lei, au fost descoperite de polițiștii din Vrancea, în urma unui control în trafic.
 
La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Adjud – I.P.J. Vrancea, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din București.
 
În urma efectuării controlului, polițiștii au descoperit peste 150.000 de țigarete, în valoare de peste 70.000 de lei, pe ale căror pachete nu era aplicat timbru fiscal.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vrancea.
 
De asemenea, a fost luată măsura indisponibilizării autoturismului și a țigaretelor, iar față de conducătorul autoturismului polițiștii au luat măsura reținerii pentru  24 ore, urmând ca, la data de 30 august a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here