Tiberiu Iacob-Ridzi: Licitația pentru concesionarea termoficării din Petroșani, la faza evaluării

0

Municipalitatea din Petroșani a scos la licitație contractul privind ”Concesiunea de servicii privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Petroșani”, un contract estimat la valoarea de 80.124.601,38 lei. A fost depusă o singură pfertă, cea a Complexului Energetic Hunedoara.

Suntem la faza de evaluare a ofertei. Durează cel puțin o lună de zile. Întâi se face evaluarea ofertei tehnice, apoi are loc evaluarea ofertei financiare”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cantitatea pentru care a fost calculata valoarea estimată este de 24.230 Gcal/an., dar această cantitate poate fi mai mică în situația în care crește numărul de debranșări de la sistemul centralizat de termoficare.

Contractul licitat de administrația publică locală se atribuie pentru o perioada de 5 ani, fără posibilitatea de prelungire. Așa cum spuneam, valoarea estimată, fără TVA, este de 80.124.601,38 lei, din care 38.217.979 lei veniturile totale pentru întreaga perioadă a concesiunii; 31.903.678,38 lei valoarea tuturor bunurilor care sunt puse la dispoziția concesionarului de către entitatea contractantă; iar 10.002.944 lei reprezintă valoarea investițiilor din Studiul de oportunitate.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here