Tiberiu Iacob-Ridzi, , la discuţii cu Banca Mondială

0

Tiberiu Iacob Ridzi, a fost prezent la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, unde au fost purtate discuţii cu reprezentanţii Băncii Mondiale.
La discuţii au fost prezenţi oficiali ai instituțiilor statului român, în cadrul Adunării Generale fiind lansat programul „Capitala antreprenoriatului românesc”, ce va fi implementat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România în parteneriat cu Asociația Municipiilor din România.
Programul are în vedere organizarea unei competiții între municipii pentru desemnarea titlului de: “Capitala antreprenoriatului românesc”. Competiţia va fi reluată anual în vederea stimulării dezvoltării antreprenoriatului, acordării de sprjin pentru punerea în practică a investițiilor la nivelul municipiilor, creșterii vizibilității eforturilor realizate la nivelul municipiilor pentru obţinerea unor rezultate concrete privind îmbunătăţirea mediului de afaceri.
La Constanța, s-a desfășurat Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, la care au participat peste 60 primari de municipii din România, alături de care şi primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, care este şi putătorul de cuvânt al AMR.
La sesiunea de lucru a participat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor,  George Ivașcu – ministrul Culturii și Identității Naționale,  Mihai Busuioc – președintele Curții de Conturi a României, Tatiana Proskuryakova – Banca Mondială, manager de țară România și Ungaria şi  Bogdan Pușcaș – președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here