TIBERIU IACOB-RIDZI: Echipamente medicale de ultimă generaţie pentru Secția de Neonatologie a Spitalului din Petroșani

0

Condiţiile de la Secţia de Neonatologie a Spitalului de Urgenţă Petroşani s-au schimbat mult în bine faţă de ultimii ani, iar secţia dispune de echipamente medicale de ultimă generaţie.
A fost un efort comun al administraţiei publice locale, al unităţii medicale din Petroşani, dar şi al unor asociaţii care au desfășurat acțiuni de voluntariat. Tiberiu Iacob – Ridzi, le dă asigurări viitorilor părinţi că Primăria municipiului Petroșani va face toate cele necesare pentru îmbunătățirea constantă a serviciilor din domeniu.
“Primele clipe din viața bebelușilor sunt asigurate de Secția de Neonatologie a Spitalului de Urgență din Petroșani în condiții moderne. Secția dispune de echipamente medicale de ultimă generație. În plus, condițiile de cazare din secție au fost mult îmbunătățite față de ultimii ani. M-am bucurat să văd că la Petroșani, șapte bebeluși au venit pe lume, în ultimele zile. Secția de Neonatologie a fost dotată cu mobilier și echipamente atât în cadrul proiectului derulat de unitatea medicală, cât și cu sprijinul asociațiilor care au întreprins diferite acțiuni de voluntariat, în urma cărora banii rezultați i-au donat unității medicale pentru achiziționarea celor necesare.” ,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here