Tiberiu Iacob-Ridzi – 1,2 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor din Petroșani

0

Tiberiu Iacob – Ridzi, a semnat, miercuri, contractele de finanțare pentru anveloparea termică a cinci blocuri, valoarea totală fiind de 1.200.000 de euro.

Cele cinci contracte de finanțare au fost semnate la Deva, acolo unde s-a aflat Sorin Maxim, directorul Agenției de Dezvoltare Regională ADR Vest.

Acest gen de proiecte, fie că sunt pe fonduri europene, fie că sunt pe fonduri guvernamentale, din punctul meu de vedere a avut și are în continuare cel mai mare beneficiu direct pe care îl pot resimți oamenii. Pe de o parte, în urma acestor lucrări de anvelopare scade factura la încălzire, deci un beneficiu direct al oamenilor care s esimte imediat, pe de altă parte se dezvoltă industria de construcții, inclusiv zona de vânzare de materiale de construcții. Un alt aspect, care nu este de neglijat, este și imaginea orașlor unde se fac astfel de lucrări de anvelopare”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Este vorba despre blocul 3 de pe strada Aleea Poporului, blocul 19 de pe strada G-ral Vasile Milea, blocul B de pe str. Constructorul, precum și blocul 2 de pe strada Păcii și blocul 1B de pe strada Șt.O.Iosif.

Edilul din Petroșani a precizat că mai sunt încă 8 blocuri pentru care contractele de finanțare se vor semna în perioada imediat următoare, iar ulterior lucrările vor fi scoase la licitație.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here