Sorin Grindeanu asigură că România are bani să plătească salariile şi pensiile

12

România va avea bani să plătească salariile şi pensiile, a spus premierul Sorin Grindeanu care adaugă că măsurile pe care le ia guvernul sunt analizatea foarte bine.
Reacţia premeierului vine după ce comisarul european pentru Politici Regionale Corina Creţu a afirmat luni că oficialii europeni aşteaptă dovezi de la Guvernul României că poate susţine creşterile salariale şi măririle de pensii angajate şi că nu va depăşi un deficit bugetar de 3%.

”Bani, creștere economică avem. Dar să vedem cât de sustenabile sunt aceste propuneri de măriri salariale, astfel încât să nu intrăm pe procedura de infridgment, de a fi puși sub observație pentru felul în care depășim sau nu deficitul bugetar”, a spus Corina Crețu.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

12 COMENTARII

  1. Eu cred dar nu vor cei de la FMI, ca este mai bine ca la noi salariile sa fie mult mai mici decat pensiile slovacilor …… voi credeti ca ar vrea alte partide la guvernare daca nu ar fii bani ?

  2. Eu cred dar nu vor cei de la FMI, ca este mai bine ca la noi salariile sa fie mult mai mici decat pensiile slovacilor …… voi credeti ca ar vrea alte partide la guvernare daca nu ar fii bani ?

  3. Eu cred dar nu vor cei de la FMI, ca este mai bine ca la noi salariile sa fie mult mai mici decat pensiile slovacilor …… voi credeti ca ar vrea alte partide la guvernare daca nu ar fii bani ?

  4. Asa fac jegurile de la FMI cu cei care nu au demnitate cu cei care fac cozi televizate la DNA cu tradatorii nu am vazut in 27 de ani unu sa le dea flit acestor samsari numit fmi si ar fi cazu daca tot este de taiat pensii si salarii ca asa vrea fmi sa fie taiat de sus in jos de le STANCIU DE LA WERNER SI ASA MAI DEPARTE SI ASA AR FI BANI SA SE RIDICE SI CEI MAI SARACI UN PIC

  5. Asa fac jegurile de la FMI cu cei care nu au demnitate cu cei care fac cozi televizate la DNA cu tradatorii nu am vazut in 27 de ani unu sa le dea flit acestor samsari numit fmi si ar fi cazu daca tot este de taiat pensii si salarii ca asa vrea fmi sa fie taiat de sus in jos de le STANCIU DE LA WERNER SI ASA MAI DEPARTE SI ASA AR FI BANI SA SE RIDICE SI CEI MAI SARACI UN PIC

  6. Asa fac jegurile de la FMI cu cei care nu au demnitate cu cei care fac cozi televizate la DNA cu tradatorii nu am vazut in 27 de ani unu sa le dea flit acestor samsari numit fmi si ar fi cazu daca tot este de taiat pensii si salarii ca asa vrea fmi sa fie taiat de sus in jos de le STANCIU DE LA WERNER SI ASA MAI DEPARTE SI ASA AR FI BANI SA SE RIDICE SI CEI MAI SARACI UN PIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here