ȘOCANT ! Răfuială cu arme albe în trafic

21

Doi șoferi au decis să-și rezolve cu violență un conflict în trafic. Unul din ei și-a amenințat rivalul cu un cuțit de bucătărie. În replică, celălalt șofer, a scos din torpedou un spray paralizant.

Scenele șocante au fost filmate de o a treia persoană iar pe imagin se poate vedea cu tânărul care ține cuțitul în mână se pregătește de atac.
Celălalt bărbat nu pare impresionat de arma albă și îl împroașcă pe cuțitar cu spray paralizant. Cel care ține cuțitul în mână dă înapoi și intră în cele din urmă în autoturism.
Aceste scene au fost filmate în cartierul bucureștean Titan.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

21 COMENTARII

  1. Da, doi fraieri care nu incap unul de altul.Gunoaiele astea trebuie sa mearga in india sa vada o intersectie unde toti merg isi dau voie unul altuia sa treaca.Mai mult timp pierzi sa stai sa te certi decat sa fii baiat de baiat si sa fii respectuos.Orgoliul; astora trebuie strivit cu ciocanul.

  2. Da, doi fraieri care nu incap unul de altul.Gunoaiele astea trebuie sa mearga in india sa vada o intersectie unde toti merg isi dau voie unul altuia sa treaca.Mai mult timp pierzi sa stai sa te certi decat sa fii baiat de baiat si sa fii respectuos.Orgoliul; astora trebuie strivit cu ciocanul.

  3. Da, doi fraieri care nu incap unul de altul.Gunoaiele astea trebuie sa mearga in india sa vada o intersectie unde toti merg isi dau voie unul altuia sa treaca.Mai mult timp pierzi sa stai sa te certi decat sa fii baiat de baiat si sa fii respectuos.Orgoliul; astora trebuie strivit cu ciocanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here