Sibiu: Tânără moartă după ce a fost plimbată între spitale

3

O tânără din Sibiu a murit după ce a fost plimbată între două spitale. Mama sa povesteşte că a ajuns cu fata în stare gravă la secţia de primiri urgenţe de la spitalul Judeţean însă a fost trimisă la un alt spital.

Acolo tânăra a aşteptat mai bine de o oră ca să fie văzută de medici, timp în care starea i s-a agravat şi a fost trimisă înapoi la spitalul judeţean unde a ajuns în comă.
Reprezentanţii spitalului de urgenţă se disculpă şi susţin că pacienţii nu sunt trimişi la alte unităţi sanitare, iar fata a plecat pe propria răspundere. Ambele spitale au demarat anchete interne.
Mama femeii de 39 de ani povesteste ca acesteia i s-a facut brusc rau pe stradă. Primul drum l-au făcut la spitalul județean de urgență Sibiu.
Femeia susține că de la spitalul de urgență au fost trimise la Spitalul Militar.
Abia după mai bine de o oră, tânăra a fost preluată de personalul medical, care a trimis-o din nou la Spitalul Judeţean.
Reprezentanții Spitalului Judeţean Sibiu neagă că au trimis-o pe femeie la Spitalul Militar.
Diagnosticul stabilit a fost embolism pulmonar. Medicii de la Spitalul Judeţean din Sibiu spun că în acele zile Unitatea de Primiri Urgenţe a fost arhiplină, iar pacienta şi-a asumat riscurile în momentul în care a părăsit spitalul fără să fie consultată.
sursa-antena3

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here