Sexul are puteri vindecătoare! Uite de ce trebuie să îl faci chiar acum!

0

Dacă puneai la îndoială proprietățile vindecatoare ale sexului, nu trebuie să mai faci niciodată așa ceva!

 

1. Sexul vindecă durerile de cap – Un studiu publicat în jurnalul “Cephalalgia” a descoperit că persoanele care suferă de migrene sau dureri de cap scapă de ele după o partidă de sex.
2. Sexul te face mai inteligentă – Oamenii de știință de la Universitatea din Maryland au descoperit că activitatea sexuală la șoareci și șobolani le îmbunătățește performanțele intelectuale și crește producția de neuroni noi în hipocampus, zona din creier asociată cu învătarea și memoria.
3. Sexul iți întărește căsătoria – Un studiu realizat la Universitatea din Tennessee a descoperit că partenerii nervoși care fac sex des sunt mai fericiți în căsătorie. Se pare stările nervoase sunt un factor uriaș pentru divorț.
4. Sexul luptă cu depresia – Oamenii de știință au descoperit că femeile care fac sex neprotejat au mai puține șanse să fie deprimate, comparativ cu femeile care folosesc prezervative. Motivul este că sperma conține oxitocină, melatonină, prolactină și serotonină, chimicale care te fac mai fericită.
5. Sexul previne racelile – Persoanele care fac sex o data sau de doua ori pe sapatamana au un nivel mai mare din anticorpul imunoglobulina A.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here