ȘEFUL POLIȚIEI ROMÂNE A FOST DECORAT DE MINISTRUL DE INTERNE DIN UNGARIA

0

În perioada 14-15 noiembrie a.c.,  inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a primit  vizita oficială a șefului Poliției Naţionale din Ungaria, domnul general-locotenent Karoly Papp.
 
În cadrul discuțiilor oficiale, au fost dezbătute teme privind migrația ilegală, siguranța traficului rutier și combaterea criminalității organizate, în special a criminalității informatice și a traficului de persoane.
 
Șeful Poliției Române a subliniat faptul că schimbul de informații dintre cele două instituții s-a dovedit, de-a lungul timpului, extrem de eficient  în combaterea criminalității organizate.
 
La rândul său, șeful Poliției Naţionale din Ungaria, domnul general-locotenent Karoly Papp și-a exprimat dorința ca parteneriatul cu Poliţia Română să continue la aceleași standarde ridicate.

Totodată,  șeful Poliției Naţionale din Ungaria a fost mandatat să înmâneze șefului Poliției Române , ”Ordinul de merit Sfântul Gheorghe”, cea mai înaltă distincție conferită unui polițist de ministrul de interne din Ungaria.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here