Șef de poliție, prins băut la volan după un accident

0

Comisarul de poliție Claudiu Andreescu, șeful interimar al Poliției din orașul timișean Sânnicolau Mare, a produs vineri seara un accident pe o stradă din Timișoara.Claudiu Andreescu a încercat să plece de la locul accidentului, care s-a soldat doar cu pagube minore, însă a fost oprit de mai mulți taximetriști. Șeful Poliției din Sânnicolau Mare și-a cerut scuze pentru accident și i-a promis taximetristului că-i cumpără mașina.
Motivul nervozității sale a fost lămurit după sosirea unui echipaj de poliție care l-a destat pe fostul șef birou Cercetări Penale în cadrul Secției 4 Timișoara cu etilotestul, care a indicat 0,99 mg/l alcool pur în aerul respirat.
Claudiu Andreescu a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara pentru recoltarea de probe biologice și se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.
La spital, polițistul a făcut jurnaliștilor declarații contradictorii, afirmând că ”am consumat băuturi alcoolice, dar nu am condus eu mașina”, după care ”da, eu eram la volan”.
Într-un final Andreescu a declarat că îi pare rău că a băut, dar s-a arătat convins că incidentul nu-i va afecta cariera profesională.
sursa-jurnalul.ro

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here