Şef de la Poliţia Lupeni: Lasă procedura. Le spui oamenilor să nu pună mâna pe nimic acolo ! ÎNREGISTRĂRI INCENDIARE !

6

PRIMIT LA REDACȚIE
Faptul că vă trimit aceste înregistrări este una din căile prin care mă apăr. Eu nu am atacat.
Când am fost atacat – prin amenințări cu acte de violență, scuipături, denigrări – am dat un interviu, și am postat și un editorial, căi de semnalare a avertizărilor în interes public.
Domnul inspector șef al IPJ Hunedoara – cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel a ripostat astfel:

  1. Îmi trimite adresă prin care îmi comunică că nu au existat amenințări cu acte de violență, scuipături, denigrări
  2. Îmi trimite adresă prin care îmi comunică că a declanșat o cercetare împotriva mea
  3. O trimite pe subcomisar psiholog Suba Cristina de la IPJ Hunedoara care mă ,,scoate din timpul serviciului de dispecerat” să mă testeze psihologic
  4. Doamna subcomisar psiholog Suba nu a vrut să-mi comunice ce dispoziție are de la cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel să mă testeze psihologic
  5. Doamna subcomisar psiholog Suba nu a vrut să-mi comunice conținutul adresei comunicată de Biroul Control Intern IPJ Hunedoara către Compartimentul Psihologic al IPJ Hunedoara, adresă aflată la baza presupusei dispoziții a cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel
  6. Purtătorul preot de cuvânt al IPJ Hunedoara Bogdan Nițu VĂ MINTE ÎN FAȚĂ: NU S-A SUPLIMENTAT NICI UN DISPOZITIV DE ORDINE PUBLICĂ LA SCHIMBUL 2 IERI, ȘI ANUME SÂMBĂTĂ, 06.05.2017. Aici vorbesc câteva procese verbale încheiate de mine ieri, fișe de 112, alte acte, și mai mult, condica de prezență.
  7. E fără putință de tăgadă faptul că Domnul inspector șef al IPJ Hunedoara – cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel urmărește pe orice cale și cu orice preț să mă destituie încă o dată, ilegal și abuziv din Poliție, cum știe bine că a făcut-o în 2012, fapt pentru îl chem să confirme pe domnul cms. șef Pitulescu Mircea, acum în rezervă, șeful comisiei de destituire a mea din Poliție din 2012.
  8. Este evident cu ce bani sunt plătite aceste abuzuri: CU BANUL PUBLIC. În nici un caz din banii lui Dumitru Liviu Gabriel.
  9. Până când ?



Au fost demarate verificări interne în cadrul cărora vor fi analizate și înregistrariile la care faceți referire, transmit reprezentanții IPJ-Hunedoara.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here