Ședința solemnă comună a Camerei Deputaților și Senatului dedicată omagierii Majestății Sale, Mihai I, Regele României

150

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

150 COMENTARII

 1. Rusine tembeliziunilor ! Au dat in direct declaratiile penalilor dragnea si tariceanu dupa care au bagat reclame in timp ce ASR Margareta a luat cuvantul. Acum s-a reluat transmisia cu borfasul preafericit.

 2. Rusine tembeliziunilor ! Au dat in direct declaratiile penalilor dragnea si tariceanu dupa care au bagat reclame in timp ce ASR Margareta a luat cuvantul. Acum s-a reluat transmisia cu borfasul preafericit.

 3. Rusine tembeliziunilor ! Au dat in direct declaratiile penalilor dragnea si tariceanu dupa care au bagat reclame in timp ce ASR Margareta a luat cuvantul. Acum s-a reluat transmisia cu borfasul preafericit.

 4. Hoți, penali, oameni fără coloană vertebrală , cei care au făcut tot ce au putut să ducă mai departe umilirea poporului român după 1947, și s-o continue după 1989…ar fi trebuit să tacă…macar dintr-o minimă decență! Speranța mea este că totul se plătește în viața ! Nu se spală crimele cu niște discursuri ipocrite! Și poate că și poporul va înțelege…mai devreme sau mai tarziu !

 5. Hoți, penali, oameni fără coloană vertebrală , cei care au făcut tot ce au putut să ducă mai departe umilirea poporului român după 1947, și s-o continue după 1989…ar fi trebuit să tacă…macar dintr-o minimă decență! Speranța mea este că totul se plătește în viața ! Nu se spală crimele cu niște discursuri ipocrite! Și poate că și poporul va înțelege…mai devreme sau mai tarziu !

 6. Hoți, penali, oameni fără coloană vertebrală , cei care au făcut tot ce au putut să ducă mai departe umilirea poporului român după 1947, și s-o continue după 1989…ar fi trebuit să tacă…macar dintr-o minimă decență! Speranța mea este că totul se plătește în viața ! Nu se spală crimele cu niște discursuri ipocrite! Și poate că și poporul va înțelege…mai devreme sau mai tarziu !

 7. regele ar fi luptat pentru noi, “custodele coroanei” vorbeste despre interesel Romaniei, spune ca o sa faca “Tot ce este posibil” si multumeste “pentru ziua de azi”
  REGELE AR FI LUPTAT PENTRU NOI!
  Regele nu ar fi tacut in asemenea momente cand este sub atac statul de drept…

 8. regele ar fi luptat pentru noi, “custodele coroanei” vorbeste despre interesel Romaniei, spune ca o sa faca “Tot ce este posibil” si multumeste “pentru ziua de azi”
  REGELE AR FI LUPTAT PENTRU NOI!
  Regele nu ar fi tacut in asemenea momente cand este sub atac statul de drept…

 9. regele ar fi luptat pentru noi, “custodele coroanei” vorbeste despre interesel Romaniei, spune ca o sa faca “Tot ce este posibil” si multumeste “pentru ziua de azi”
  REGELE AR FI LUPTAT PENTRU NOI!
  Regele nu ar fi tacut in asemenea momente cand este sub atac statul de drept…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here