Secretul performanţei sexuale

0

Multă vreme s-a considerat că o partidă de sex reuşită ţine de anatomia femeii, de anatomia bărbatului sau de priceperea ambilor în pat. Însă secretul performanţei sexuale ţine mai mult de emoţii…
Această presupusă olimpiadă de aşternut nu are nicio legătură cu fizicul, ci este determinată de felul în care bărbatul respectiv te face să te simţi.
Aşadar, construirea orgasmului începe cu mult timp înaintea contactului sexual. Umorul este cât se poate de atractiv şi cărei femei nu îi place să râdă?!
Un bărbat cu umor îţi înseninează zilele şi te poate ajuta să depăşeşti momentele dificile cu zâmbetul pe buze. El este atent la detalii (inclusiv în pat) şi are capacitatea să vadă în perspectivă.
Creativitatea este un plus nu doar la capitolul sex, ci şi în viaţa de zi cu zi, iar bărbatul creativ ştie să adauge o notă de mister, să alunge plictiseala şi să îmbunătăţească relaţia de cuplu.
Un partener cald, afectuos, ne face să ne simţim în siguranţă din punct de vedere emoţional, este atent la nevoile noastre iar asta se extinde şi în dormitor.
În plus, gradul de relaxare a femeii şi capacitatea de a savura intens actul sexual cresc, ba, mai mult, creşte şi disponibilitatea de a încerca lucruri noi, diverse picanterii de budoar.
Şi să nu uităm de fidelitate! Un bărbat fidel, implicat în relaţie, este conectat emoţional la partenera lui, este intim emoţional cu ea, ceea ce duce, evident, şi la o viaţă sexuală bună.
sursa: psychologies.ro

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here