SCCO Hunedoara – lovitură pentru traficanții de droguri!

0

Munca ofițerilor de la Crimă Organizată Hunedoara a dat rezultate. În dosarele intrumentate de cei de la BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT- BT. Hunedoara, magistrații au condamnat nouă persoane din județ. Toate au fost acuzate de trafic internaţional de droguri.

Astfel, magistraţii i-au condamnat pe Ioan Neguţi la 3 ani şi 8 luni de închisoare pe Marcel Greuluş la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Orlando Suceveanu (fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru viol şi tâlhărie) la 3 ani, 5 luni şi 507 zile de închisoare. Totodată, magistrații au condamnat-o pe Maria Lacovei la 2 ani şi 5 luni de închisoare, pe Petru Alin Vladislav la doi ani şi nouă luni de închisoare iar pe Adrian Tănase la 2 ani şi şase luni de închisoare. Cei cinci au fost arestaţi în ianuarie 2018, pentru constituirea unui grup infracţional organizat care se ocupa cu traficul de droguri pe raza oraşelor din Valea Jiului.

Ancheta a început în 17 ianuarie 2018, la scurt timp după reţinerea lui Orlando Suceveanu. Acesta a formulat imediat un denunţ penal în care a  dat detalii despre o tranzacţie care ar fi avut loc în locuinţa lui Laurenţiu Anton, în urma căreia Ioan Neguţi a cumpărat 500 de grame cannabis. „În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că persoana care a comercializat cantitatea de 500 de grame cannabis este Stancu Mircea, administrator al unor magazine de haine second-hand”, se arată în dosar. Înainte de a ajunge pe piaţa neagră din Valea Jiului, drogurile erau aduse din Malaga şi erau achiziţionate prin intermediul unui cetăţean albanez, din Timişoara. În acelaşi dosar, în luna februarie a fost arestată Roxana Căpăţână, în urma unei acţiuni a DIICOT, în care ofiţerii au găsit în maşina ei 200 de grame de cannabis şi nouă bile de cocaină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here