SCANDALOS : Polițist lăsat singur în patrulă cere ajutor la 112 – VIDEO

24
Situație incredibila în județul Hunedoara, unde un polițist aflat în timpul serviciului a fost trimis să rezolve trei solicitări simultane care au venit prin Serviciul 112. Polițistul și-a sunat superiorii să-i anunțe de situație și n-a primit niciun ajutor. A sunat și la 112 să anunțe că este imposibil să ajungă Poliția la urgențele venite prin Serviciul Unic de Urgență.
Când a intrat în tură, agentul Iustinian Ivanciuc de la Poliția Lupeni nu-și imagina calvarul prin care o să treacă. Polițistul de la Ordine Publică și-a început patrularea singur după ce a primit dispoziție de la superiori. Ar fi trebuit să răspundă la solicitarile a peste 30 de mii de persoane cât are Lupeniul, iar la scurt timp au apărut și problemele. O școală a fost spartă și s-a cerut intervenție de la 112. Au urmat apoi alte două solicitări, două scandaluri dintre care o pisibila tâlhărie. Agentul ar fi trebuit să ajungă simultan la toate trei.
Polițistul și-a sunat superiorii de la Poliția Lupeni, dar și de la IPJ Hunedoara.
Rămas fără sprijin, agentul a sunat la 112  pentru a le explica operatorilor că nu are cum sa ajungă la solicitarile lor. Operatoarea i-a spus sec ca nu o interesează.
 
 
După ce situația incredibilă a ajuns și la presă, IPJ Hunedoara a transmis că forțele au fost suplimenate la Poliția Lupeni. Numai că la șase ore de la solicitarea lui Ivanciuc, polițiștii suplimentari anunțați de IPJ înca nu intraseră în posturi.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

24 COMENTARII

 1. Mai bine lua un taxi! 😀 Cum se poate asa situatie? Nimeni nu vede si nu aude de situatia care exista de cam mult timp la aceasta politie? N-as vrea sa traiesc intr-un astfel de loc! Se intampla in Romania anului 2017? Incredibil…

 2. Mai bine lua un taxi! 😀 Cum se poate asa situatie? Nimeni nu vede si nu aude de situatia care exista de cam mult timp la aceasta politie? N-as vrea sa traiesc intr-un astfel de loc! Se intampla in Romania anului 2017? Incredibil…

 3. Mai bine lua un taxi! 😀 Cum se poate asa situatie? Nimeni nu vede si nu aude de situatia care exista de cam mult timp la aceasta politie? N-as vrea sa traiesc intr-un astfel de loc! Se intampla in Romania anului 2017? Incredibil…

 4. Politia romana ????adică ce mă miră faptul dacă era vorba de șpagă sigur veneau mai mulți polițiști ????un singur agent in tot orașul ???ratata aia de la 112 crede că ăla e femeia elastica sa se împartă in 3 locuri odată? ????? România noastră dulce și ne miram DC sunt omoruri violuri crime tâlharii și accidente ,dacă în romanica noastră dragă politia nu se implica ce putem face? Nu poți nici să îți faci singur dreptate că atunci se auto sesizează. Oricum operatorul de la sediul de urgență e pff a sunat un tovarăș noaptea că a luat bătaie și zice aia cică dute la secția de poliție dc mai sunat pe mn ???? femeie nu intelegi că nu e nimeni la politie mă omoară ăștia pe cine sa sun? Și răspunsul a fost mai stai și tu acasă ?????? ăștia sunt oameni?

 5. Politia romana ????adică ce mă miră faptul dacă era vorba de șpagă sigur veneau mai mulți polițiști ????un singur agent in tot orașul ???ratata aia de la 112 crede că ăla e femeia elastica sa se împartă in 3 locuri odată? ????? România noastră dulce și ne miram DC sunt omoruri violuri crime tâlharii și accidente ,dacă în romanica noastră dragă politia nu se implica ce putem face? Nu poți nici să îți faci singur dreptate că atunci se auto sesizează. Oricum operatorul de la sediul de urgență e pff a sunat un tovarăș noaptea că a luat bătaie și zice aia cică dute la secția de poliție dc mai sunat pe mn ???? femeie nu intelegi că nu e nimeni la politie mă omoară ăștia pe cine sa sun? Și răspunsul a fost mai stai și tu acasă ?????? ăștia sunt oameni?

 6. Politia romana ????adică ce mă miră faptul dacă era vorba de șpagă sigur veneau mai mulți polițiști ????un singur agent in tot orașul ???ratata aia de la 112 crede că ăla e femeia elastica sa se împartă in 3 locuri odată? ????? România noastră dulce și ne miram DC sunt omoruri violuri crime tâlharii și accidente ,dacă în romanica noastră dragă politia nu se implica ce putem face? Nu poți nici să îți faci singur dreptate că atunci se auto sesizează. Oricum operatorul de la sediul de urgență e pff a sunat un tovarăș noaptea că a luat bătaie și zice aia cică dute la secția de poliție dc mai sunat pe mn ???? femeie nu intelegi că nu e nimeni la politie mă omoară ăștia pe cine sa sun? Și răspunsul a fost mai stai și tu acasă ?????? ăștia sunt oameni?

 7. NE mai miram ca JD HD…este in topul judetelor la ”infractionalitate”???ASA conduce IPJ HD…comandantul..”suprem”…dumitru,liviu,gabriel,…etc..etc…HALAL COMANDANT!!!

 8. NE mai miram ca JD HD…este in topul judetelor la ”infractionalitate”???ASA conduce IPJ HD…comandantul..”suprem”…dumitru,liviu,gabriel,…etc..etc…HALAL COMANDANT!!!

 9. NE mai miram ca JD HD…este in topul judetelor la ”infractionalitate”???ASA conduce IPJ HD…comandantul..”suprem”…dumitru,liviu,gabriel,…etc..etc…HALAL COMANDANT!!!

 10. Nesimțit polițist, parca era problema ăleia de la 112 că nu sunt ei suficienti, de parcă ea îi aloca. Poate și aia de la 112 era în situația lui. In loc sa preia o urgenta stătea să îi explice prostului ca nu are ea putere să decidă, ea își urmează procedura, preia apelul și îl aloca în funcție de situație.

 11. Nesimțit polițist, parca era problema ăleia de la 112 că nu sunt ei suficienti, de parcă ea îi aloca. Poate și aia de la 112 era în situația lui. In loc sa preia o urgenta stătea să îi explice prostului ca nu are ea putere să decidă, ea își urmează procedura, preia apelul și îl aloca în funcție de situație.

 12. Nesimțit polițist, parca era problema ăleia de la 112 că nu sunt ei suficienti, de parcă ea îi aloca. Poate și aia de la 112 era în situația lui. In loc sa preia o urgenta stătea să îi explice prostului ca nu are ea putere să decidă, ea își urmează procedura, preia apelul și îl aloca în funcție de situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here