REZUMATUL ZILEI – 21 IANUARIE 2018

0

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu mai există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile şi nici accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe aceste artere.

Citește mai mult…


ATENȚIE! Cod galben de fenomene periculoase în opt județe
Opt judeţe sunt sub avertizare cod galben de ceaţă până la ora 10:00, conform meteorologilor, care afirmă că vizibilitatea va fi scăzută local sub 200 m şi izolat sub 50 m, fiind afectate mai multe drumuri naţionale şi judeţene.

Citește mai mult…


Un tânăr a fost salvat de salvamontiști, dupa ce s-a rătăcit în Munții Șureanu
Salvamontiștii și jandarmii montani din județul Hunedoara au reușit să salveze un tânăr de 24 de ani din Cluj.

Citește mai mult…


ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE POLIȚIA ROMÂNĂ, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE
În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.700 de evenimente, au aplicat peste 6.800 de sancţiuni contravenţionale și au constatat 627 de infracțiuni.

Citește mai mult…


Avertizare meteo! Cod galben de ninsori și vânt în jumătate din țară
Administrația Națională a Meteorologiei a emis o avertizare cod galben de ninsori și vânt în jumătate din țară.

Citește mai mult…


GRUPĂRI DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ, DESTRUCTURATE
Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 91 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată.

Citește mai mult…


Comandament de iarnă PMB/Firea: În teren vor fi 250 de utilaje; linie telefonică gratuită, pentru sesizări
Aproximativ 250 de utilaje pentru deszăpezire vor fi în teren, în Capitală, în noaptea de duminică spre luni, a anunţat, duminică, primarul general Gabriela Firea, la Comandamentul de iarnă de la sediul primăriei.

Citește mai mult…


Luhan: PNL va strânge semnături pentru ca 25% din fondurile europene să fie direcţionate la administraţiile locale
Fostul europarlamentar Petru Luhan, preşedinte al Comisiei pentru fonduri europene a PNL, anunţă că liberalii vor demara o campanie de strângere de semnături pentru a convinge Guvernul să direcţioneze 25% din fondurile europene către administraţiile locale.

Citește mai mult…


Turist găsit la timp de salvatorii montani
Un tânăr de 24 de ani, din Cluj, s-a rătăcit în Masivul Șureanu și a fost găsit de echipele de salvare montană din Parâng după circa cinci ore de căutări.

Citește mai mult…


Neatenția a mai făcut o victimă
O femeie de 50 de ani, din Petroșani, a fost grav rănită după ce a fost prinsă între două mașini care s-au tamponat. Victima a suferit multiple fracturi și ar putea rămâne cu sechele.

Citește mai mult…


Aproape liberi
Cei zece suspecți care au fost reținuți de polițiștii TF pentru 24 de ore și duși în fața judecătorului pentru mandate de arestare vor fi cercetați sub control judiciar. Toți sunt învinuiți că făceau parte dintr-o grupare care se ocupa cu furtul și comerțul ilicit cu huilă.

Citește mai mult…


Cehi arestați pentru uciderea a doi soți
Suspecții au ajuns în România și sperau că li se va pierde urma, însă au fost prinși de polițiști în urma unei operaţiuni derulată poliţişti ai Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J Hunedoara, Arad şi Iaşi, cu sprijinul Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R..

Citește mai mult…


 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here