Răsturnare de situație în cazul restructurării guvernului Tudose. Anunțul de ultimă oră făcut de Tăriceanu

12

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, care l-a informat despre discuţiile din Comitetul Executiv Naţional al PSD, şeful ALDE făcând un apel la social-democraţi să se concentreze pe agenda cetăţeanului.

“Astăzi (marţi – n.r.), am avut o întrevedere cu preşedintele PSD, care m-a informat cu conţinutul discuţiilor din CExN (n.r. – al PSD). (…) Fac un apel colegial la cei din PSD, în calitate de parteneri de coaliţie, care sunt frământaţi de evoluţiile politice şi de viitor, să se concentreze cu precădere pe agenda publică, pe agenda cetăţeanului. Oamenii sunt extrem de puţin interesaţi de câte şedinţe facem pe săptămână, câţi miniştri are Guvernul. Ei sunt interesaţi de calitatea actului politic în Parlament şi de calitatea actului de guvernare. Oamenii sunt interesaţi de subiecte care ţin de viaţa de zi cu zi. Cetăţenii doresc să resimtă creşterea economică în buzunarele lor, oamenii doresc ca economia să performeze şi noi, în Parlament, să reuşim să facem o legislaţie care să fie prietenoasă, favorabilă cetăţenilor şi care să respecte drepturile şi libertăţile fiecăruia”, a spus marţi Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că politicienii nu trebuie “să se concentreze pe dispute sterile, nefolositoare, dăunătoare pentru percepţia actului de guvernare”.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here