PSD a decis: miting naţional împotriva statului paralel şi ilegitim

9

PSD va organiza un miting de protest împotriva statului paralel şi ilegitim, a anunţat duminică secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.
El a negat că această şedinţă ar fi fost convocată pentru a da jos propriul Guvern.
“Există o singură tabără în PSD. Astăzi ne-am întâlnit pentru că preşedinţii de organizaţii judeţene au cerut întâlnirea cu preşedintele PSD. (…) S-a stabilit astăzi să facem un miting şi noi, un miting de protest. (…). Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, a încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, a celor care (…) încalcă Constituţia. Este un miting care arată adevărata majoritate din România. Cu acest mesaj au venit preşedinţii din judeţe”, a declarat Ştefănescu, la sediul central al PSD.

Sursă: Agerpres

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

9 COMENTARII

  1. Interesant sa ai institutiile tarii in subordine si totusi legile tarii sa nu poata fi puse in aplicare, impotriva huliganismului stradal. Majoritatea face miting impotriva minoritatii. Chemati forte straine sa puna in aplicare legile in Romania, daca cei din interior nu pot. Este clar ca nu pot sa-si protejeze nici macar ministrul de interne. Nu exista un stat paralel, este neputinta actualei majoritati de a pune ordine si de a se impune. Punct.

  2. Interesant sa ai institutiile tarii in subordine si totusi legile tarii sa nu poata fi puse in aplicare, impotriva huliganismului stradal. Majoritatea face miting impotriva minoritatii. Chemati forte straine sa puna in aplicare legile in Romania, daca cei din interior nu pot. Este clar ca nu pot sa-si protejeze nici macar ministrul de interne. Nu exista un stat paralel, este neputinta actualei majoritati de a pune ordine si de a se impune. Punct.

  3. Interesant sa ai institutiile tarii in subordine si totusi legile tarii sa nu poata fi puse in aplicare, impotriva huliganismului stradal. Majoritatea face miting impotriva minoritatii. Chemati forte straine sa puna in aplicare legile in Romania, daca cei din interior nu pot. Este clar ca nu pot sa-si protejeze nici macar ministrul de interne. Nu exista un stat paralel, este neputinta actualei majoritati de a pune ordine si de a se impune. Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here