Proteste în mai multe oraşe din ţară

0

Peste 2.000 de oameni manifestează în centrul municipiului Sibiu împotriva PSD într-un miting neautorizat, potrivit autorităţilor. Peste 300 de persoane protestează şi în Ploieşti împotriva modificării Legilor Justiţiei. Manifestanţii s-au strâns în centrul oraşului, în zona Palatului Administrativ, unde au scandat împotriva Guvernului şi a liderilor social-democraţi, iar la un moment dat au plecat în marş către sediile PSD şi ALDE, aflate în apropiere, unde au scandat “PSD, ciuma roşie!” şi “Hoţii, hoţii!”. La Iaşi, peste 500 de persoane au venit în Piaţa Unirii pentru a protesta împotriva guvernanţilor, numărul manifestanţilor fiind în creştere, anunță Agerpres.
La Galați au fost incidente, ele s-au aplanat, după ce jandarmii au intervenit. 800-1000 de protestatari au ținut să blocheze două bulevarde.

2000 de persoane s-au strâns și în Piața Victoriei din Timișoara. Oamenii sunt nemulțumiți de corupție și spun că vor sta în stradă până la ora 22.00.
5000 de oameni au ieșit în Cluj și cer demisia ministrului Justiției, în timp ce la Galați au existat și câteva incidente.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here