LIVE – Proteste în Capitală şi în ţară

342

Sunt proteste faţă de modificările aduse prin ordonanță de urgență Codului Fiscal, precum şi faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe oraşe din ţară. Protestatari din Bucureşti, care se adunaseră în faţa Guvernului, au plecat în marş spre sediul PSD de pe Kiseleff, în care vor să arunce cu hârtie igienică. Câteva mii de persoane protesează și la Brașov, Cluj și Timișoara. Cele mai ample proteste sunt în acest moment la București, Brașov și Cluj-Napoca.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

342 COMENTARII

  1. Respect protestatarii știu ce vor cinste vouă copii inteligenți ,nu mai suntem cei din 89;cinste voit tineret intelectual ,bravoo respectele mele de la mamaia ,eu am fost in 89”’ acum este rândul vostru și va respect din inima mulțumesc frumos,,!!!

  2. Respect protestatarii știu ce vor cinste vouă copii inteligenți ,nu mai suntem cei din 89;cinste voit tineret intelectual ,bravoo respectele mele de la mamaia ,eu am fost in 89”’ acum este rândul vostru și va respect din inima mulțumesc frumos,,!!!

  3. Respect protestatarii știu ce vor cinste vouă copii inteligenți ,nu mai suntem cei din 89;cinste voit tineret intelectual ,bravoo respectele mele de la mamaia ,eu am fost in 89”’ acum este rândul vostru și va respect din inima mulțumesc frumos,,!!!

  4. Intr peste ei ca afara nu facem nimic si sa strigam nimic nu facem trebuie peste ei intrati si dati afara cu forta pe parlamentari nenorociti si porci ca dorm ca porcii si manca banii saracilor si nu fac nimic de 27 de ani si neau distrus tara si tot ancontinu fura ca niste nemernici si nu se gandesc ca ne chinuim sa existam si traim an chinur grele si ei tot fura ancontinuare.

  5. Intr peste ei ca afara nu facem nimic si sa strigam nimic nu facem trebuie peste ei intrati si dati afara cu forta pe parlamentari nenorociti si porci ca dorm ca porcii si manca banii saracilor si nu fac nimic de 27 de ani si neau distrus tara si tot ancontinu fura ca niste nemernici si nu se gandesc ca ne chinuim sa existam si traim an chinur grele si ei tot fura ancontinuare.

  6. Intr peste ei ca afara nu facem nimic si sa strigam nimic nu facem trebuie peste ei intrati si dati afara cu forta pe parlamentari nenorociti si porci ca dorm ca porcii si manca banii saracilor si nu fac nimic de 27 de ani si neau distrus tara si tot ancontinu fura ca niste nemernici si nu se gandesc ca ne chinuim sa existam si traim an chinur grele si ei tot fura ancontinuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here