Protest în Piața Victoriei față de modificările legilor Justiției

5199

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

5199 COMENTARII

  1. Sper sa ajungeti toti in fata justitiei, toti cei care protestati impotriva intereselor nationale. Sa va dicteze procurorii corupti soarta dupa cum bate vantul si dupa cum functioneaza justitia momentului.

  2. Sper sa ajungeti toti in fata justitiei, toti cei care protestati impotriva intereselor nationale. Sa va dicteze procurorii corupti soarta dupa cum bate vantul si dupa cum functioneaza justitia momentului.

  3. Sper sa ajungeti toti in fata justitiei, toti cei care protestati impotriva intereselor nationale. Sa va dicteze procurorii corupti soarta dupa cum bate vantul si dupa cum functioneaza justitia momentului.

  4. Veniti Romani de oeste hotare sa ne aparam Tara si neamul stramosesc doa asa vom invinge pe aceti Misei si golani Infractori ce ne au distrus Tara in 28 de ani veniti ca este tara noastra nu a lor personala . VENITI ROMANI.ACASA. Veniti sa ne aparam Tara.

  5. Veniti Romani de oeste hotare sa ne aparam Tara si neamul stramosesc doa asa vom invinge pe aceti Misei si golani Infractori ce ne au distrus Tara in 28 de ani veniti ca este tara noastra nu a lor personala . VENITI ROMANI.ACASA. Veniti sa ne aparam Tara.

  6. Veniti Romani de oeste hotare sa ne aparam Tara si neamul stramosesc doa asa vom invinge pe aceti Misei si golani Infractori ce ne au distrus Tara in 28 de ani veniti ca este tara noastra nu a lor personala . VENITI ROMANI.ACASA. Veniti sa ne aparam Tara.