Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

0

Meteorologii au publicat estimarea meteo până în 10 septembrie 2018.

13 – 20 august 2018

În cea mai mare parte a țării va fi mai cald decât ar fi în mod normal în această săptămână, mai ales în nordul și vestul țării. Local, în sudul țării vor fi temperaturi specifice mediei multinanuale. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în cea mai mare parte a țării.

20 – 27 august 2018
Temperatura aerului va avea valori ușor peste normalul climatologic al săptămânii în majoritatea regiunilor. Contrar săptămânii precedente, va fi mai cald în nord-vest. Temperaturile vor fi normale în sudul și sud-estul extrem. Cantitățile de precipitații se vor încadra în limitele normale ale intervalului. În est, local, e posibil să fie precipitații peste normalul perioadei, dar mai ales în regiunile sud-vestice și la munte.
27 august – 3 septembrie 2018
Valorile termice vor fi mai ridicate decât este normal în vest, nord și centrul țării. În special în nord-vest va fi mai cald. În sud și sud-est vor fi valori specifice perioadei. Cantitățile de precipitații pot fi ușor excedentare local în zonele deluroase și montane și vor fi apropiate de media climatologică a săptămânii în restul teritoriului.
3 – 10 septembrie 2018
Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate decât acestea în nord-vestul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale perioadei în majoritatea regiunilor, posibil excedentare local în vestul și nordul extrem.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here