Prognoza meteo pentru: noiembrie, decembrie 2017 și ianuarie 2018

0

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pe trei luni: noiembrie, decembrie 2017 și ianuarie 2018.

În luna noiembrie, meteorologii susțin că vom avea temperaturi peste norma specifică perioadei. Astfel, dacă media multianuală a lunii este de 3,8 grade Celsius, potrivit ANM, în sud, sud-est și vest vor fi temperaturi peste cele specifice perioadei. În schimb, va ploua mai mult decât în mod normal. Precipitațiile vor fi excedentare. În sud și vest, e posibil să avem precipitații normale perioadei.
Luna decembrie nu se va diferenția foarte mult de o lună decembrie normală, cu temperaturi aflate în normele perioadei. Meteorologii spun că, în general, vor fi temperaturi apropiate de normalul perioadei. Media multinuală este de -0,8 grade Celsius. În schimb, în centru, est și sud est va ninge abundent, peste normalul perioadei. În restul țării, vor fi precipitații normale perioadei.

Anul 2018 începe cu ger. În luna ianuarie, temperatura medie va fi sub media normală perioadei în nord și centru. În restul țării, vor fi temperaturi normale perioadei. În centru și vest, și precipitațiile vor fi peste media normală perioadei, în rest fiind în normalul perioadei.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here