PRINS CU DROGURI DE RISC

12

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea  D.I.I.C.O.T. din Sălaj, au prins în flagrant delict un bărbat care avea asupra sa un kilogram de cannabis. Cel în cauză a fost reținut.
La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj, sub coordonarea  D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Sălaj, au surprins în flagrant delict, pe raza localității Bîrsău Mare, un bărbat, de 44 de ani, din Județul Cluj, care avea asupra lui un colet, în care se afla un kilogram de cannabis.
Din cercetări a reieșit că, cel în cauză ar fi achiziționat cannabis de la o persoană din Spania, pe care l-ar fi introdus în țară prin diferite firme de curierat și l-ar fi vândut unor tineri, la prețuri cuprinse între 50 și 60 de lei gramul.
Față de acesta s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, astăzi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor  de introducere sau scoatere din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, respectiv deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, fapte prevăzute de Legea 143/2000.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here