Primăria Municipiului Petroșani va aloca 5000 de lei pentru o competiție sportivă mai puțin obișnuită, în care omul se întrece cu telescaunului ce merge în Parâng.

0
Este vorba despre evenimentul intitulat ”Run the lift”, la care Consiliului Local Petroșani va fi coorganizator alături de Asociaţia Sportivă Toma Coconea. Competiția va avea loc în data de 10 noiembrie 2018. De asemenea, participanții la acest concurs, precum și invitații vor fi scutiți de la plata transportului cu telescaunului.
Este cea de a doua ediție a evenimentului de alergare montană de ”tip vertical”, o întrecere inedită, om contra telescaun, pe un traseu dificil, cu o distanță de 2,5 km.
Banii alocați de la bugetul local al municipiului Petroșani au ca destinație acordarea de premii pentru concurenți.
Potrivit organizatorilor, cursa este scurtă, de doar doi kilometri și jumătate, dar foarte intensă, în care participanții vor urca 615 metri diferență de nivel (de la cota 1070 la cota 1685).
Run The Lift este un concurs-eveniment de alergare montană organizat cu scopul promovării unui stil de viață sănătos și creșterii numărului de practicanți ai alergării în natură, în special a alergării montane.
Concursul se va desfășura în zona telescaunului vechi din Stațiunea Parâng. Startul se va da de la baza telescaunului (cota 1070) în data de 10 noiembrie 2018 la ora 12:00.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here