POVESTEA NEȘTIUTĂ DIN SPATELE POLIȚISTULUI ÎN PANTALONI SCURȚI

0

Sindicatul Europol a postat pe pagina de Facebook un mesaj de susținere pentru polițistul care a fost filmat în pantaloni scurți conducând o mașină a Poliției Române.

Filmulețul cu polițistul în pantaloni scurți conducând o mașină a Poliției Române a făcut înconjurul trusturilor de presă și a rețelelor de socializare.
Ceea ce nu s-a spus în presă a fost faptul că polițistul se întorcea de la o activitate sportivă programată la nivelul IPJ Giurgiu, care conform legislației în vigoare, se efectuează pe post în timpul serviciului.
În drum spre sediul postului de poliție unde trebuia parcată autospeciala de poliție, acesta a reușit să evite producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgărești care nu acordase prioritate într-o intersecție și care continua să conducă haotic, astfel că producerea unui grav accident ar fi fost iminentă. Acesta a reușit să oprească pe acel șofer și a anuțat de îndată polițiștii rutieri aflați în zonă. Astfel dintr-un polițist cu atitudine care a reușit să evite o tragedie, s-a transformat într-un paria al rețelelor de socializare.

Chiar dacă rezolvarea deficitului de personal din MAI prin angajarea de balerini care să efectueze fandări laterale cu întoarcere la 180 de grade, exersând Tsukahara cu aterizare pe ambele picioare, a stârnit amuzamentul agențiilor de presă, de data aceasta, colegul nostru nu a încălcat cu nimic normele de conduită, ba mai mult e un exemplu pozitiv pentru ceilalți polițiști.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here