POLIȚIȘTII, LA DATORIE! APROAPE 3.000 DE INTERVENȚII IERI 6 IANUARIE 2018

12

Ieri, 6 ianuarie,  polițiștii au intervenit la peste 2.700 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 7.300 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au constatat peste 660 de infracțiuni.
La data de 1 ianuarie a.c., peste 8.300 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 270 de acțiuni și s-a intervenit la 2.718 de evenimente, dintre care 2.283 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților, au fost constatate 661 de infracţiuni, iar 134 de persoane au fost surprinse în flagrant delict.
De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.383 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2.400.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 7.400 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 141 de infracțiuni la regimul rutier.
Au fost reținute 415 permise de conducere și au fost retrase 117 certificate de înmatriculare.
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

12 COMENTARII

  1. La ce Legi avem nu ma mir Poliția își face datoria cînd îi chemi au alte urgențe te trimit la Tribunal sa Plătești Avocați ca asa se scoate bani multi timp și preferi sa nu mai reacționeze ca altfel pierzi bani și nu rezolvi nimic

  2. La ce Legi avem nu ma mir Poliția își face datoria cînd îi chemi au alte urgențe te trimit la Tribunal sa Plătești Avocați ca asa se scoate bani multi timp și preferi sa nu mai reacționeze ca altfel pierzi bani și nu rezolvi nimic

  3. La ce Legi avem nu ma mir Poliția își face datoria cînd îi chemi au alte urgențe te trimit la Tribunal sa Plătești Avocați ca asa se scoate bani multi timp și preferi sa nu mai reacționeze ca altfel pierzi bani și nu rezolvi nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here