PoliţiştIi hunedoreni sunt alături de colegul lor, poliţistul SAS – Suceava rănit în misiune

0

Poliţiştii hunedoreni sunt alături de colegul lor,  poliţistul  Serviciului Acţiuni Speciale Suceava rănit în misiune, în cursul unei percheziţii domiciliare.
Agentul rănit făcea parte dintr-o echipă coordonată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava care au desfăşurat opt percheziţii, la mai multe domicilii din zona Rădăuţi, pentru a destructura o grupare specializată în trafic de droguri.
Atacatorul poliţistului a fost imobilizat de către colegii agentului, iar victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au reuşit să-l stabilizeze pe agentul de la trupele speciale, astfel că s-a putut efectua transferul său cu elicopterul SMURD la Iaşi, unde a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie. Poliţistul a fost operat, dar starea lui se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.
Poliţiştii hunedoreni sunt alături de colegul lor rănit în minsiune şi, din spirit de solidaritate, ieri şi azi, peste 20 dintre ei au donat sânge la Centrul de Transfuzii Judeţean din Deva, pentru a-l ajuta.  

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here