Poliţiştii hunedoreni au “amendat” astăzi doamnele și domnișoarele cu flori şi le-au transmis recomandări preventive privind circulaţia pe drumurile publice!

0

La început de primăvară calendaristică, poliţiştii hunedoreni au “amendat” astăzi doamnele și domnișoarele cu flori şi le-au transmis recomandări preventive privind circulaţia pe drumurile publice!

 

Ca în fiecare an, poliţiştii rutieri au participat, cu ocazia zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localităţi din judeţ.

De această dată, au fost vizate doamnele şi domnişoarele aflate la volan, care au fost „trase pe dreapta” şi „sancționate” cu flori.

Acţiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Deva, dar şi în municipiile Petroşani, Hunedoara, Brad şi în alte localităţi din judeţ, pe lângă flori, poliţiştii oferindu-le participantelor la trafic şi recomandări vizând conduita preventivă la volan şi obligativitatea respectării prevederilor legislaţiei rutiere. De această dată, conducătoarele auto oprite în trafic au răsuflat ușurate, acestea primind, în locul punctelor de penalizare și a amenzilor, flori şi urări de bine, din partea poliţiştilor.  

De asemenea, poliţiştii Serviciului Cazier din cadrul I.P.J. le-au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor care s-au prezentat astăzi la ghişeu pentru a-şi ridica certificatul de cazier judiciar.

Poliţiştii rutieri care au participat la această acţiune, ce constituie deja o tradiție pentru Poliţia Română, le urează tuturor participantelor la traficul rutier să se bucure de o primăvară frumoasă şi lipsită de evenimente rutiere!

 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here