Polițiști din IPJ Hunedoara , acuzați că ar fi snopit în bătaie un bărbat

0

Acuzații grave îi vizează pe doi polițiști, care l-ar fi călcat în picioare pe un bărbat din Lupeni, județul Hunedoara.Cei doi polițiști mai sunt cercetați într-un dosar ce vizeazã comiterea de infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.
Marcu Nicolae , în vârstă de 57 de ani susține că a fost strâns de gât de polițiști ,înjurat ,lovit și batjocorit preț de câteva ore ,chiar în sediul Poliției Lupeni.Din păcate fețița bărbatului ,în vârstă de doar 6 ani ,a fost nevoită să stea pe stradă pentru a-și aștepta părintele.Bărbatul a depus plângere penală împotriva polițiștiilor agresori.
 
Dosar penal și verificări interne de natură disciplinară
Urmare a solicitării dvs. telefonice din data de 21.04.2017, vă informăm că, în după-amiaza zilei de 19.04.2017, la sediul Poliţiei Municipiului Lupeni s-a prezentat un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Lupeni, care a depus o plângere penală prin care solicită luarea măsurilor legale împotriva a doi agenţi de poliţie despre care a precizat că, în data de 14.04.2017, l-ar fi agresat fizic.
Până în momentul de faţă, cel în cauză nu a depus la Poliţie un certificat medico-legal care să ateste presupusele vătămări corporale pe care le-ar fi suferit.
Cu privire la depunere plângerii penale, a fost sesizat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Petroşani, competent în efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.
Totodată, conducerea Poliţiei Municipiului Lupeni a dispus verificări interne de natură disciplinară, cu privire la aspectele sesizate  au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.
 
 
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here