Poliția Petroșani – Poliția neputinței – VIDEO

0

Polițiști dați de pământ de un individ, ineficienți și indeciși. Drogați care umblă liberi, scandalagii care își fac propria lege, iar exemplele pot continua. Totul se petrece în Petroșani de mult timp, de prea mult. Cine face ceva? 

VIDEO

Astăzi în cartierul Colonie din Petrosani, un individ în vârstă de 18 ani dă cu polițiștii de pământ.  Un jurnalist a fost amenințat și înjurat.
Polițiștii după ce au fost îmbânciți au ajuns cu tot cu individ la pământ și cu greu au reușit să-l urce în mașina de poliție pentru al conduce la secție.
Jurnalistul a fost amenințat de față cu oamenii legii și escortat pănă la o mașină pentru a se deplasa la sediul poliției, însă în momentul plecării prin geamul șoferului a fost atacat și agresat. Același individ este acuzat de o femeie că i-a dat fiicei sale, minoră, să fumeze dintr-o țigară care ar fi conținut droguri. Este arhicunoscut faptul că în cartierul Colonie consumul de droguri este la ordinea zilei, mulți cetățeni onești fiind indignați că DIICOT-ul nu intervine de multă vreme în zonă pentru a stopa fenomenul. Mai pot cetățenii cinstiti să locuiască liniștiți în acest cartier al Petroșaniului? Mai pot polițiștii să facă ceva sau fiecare e pe cont propriu, ne facem singuri dreptate?

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here