PETROȘANI: O ADOLESCENTĂ DE 14 ANI A FOST ȚINTA UNUI AGRESOR PERICULOS, ÎN SCARA UNUI BLOC DIN CARTIERUL COLONIE – VIDEO

0

O adolescentă de 14 ani a fost ţinta unui agresor periculos! Individul a atacat-o în scara blocului, unde a lovit-o şi după ce fata a reușit să fugă agresorul a ieșit după ea cu toporul în mână. Atacul a avut loc în plină zi, în cartierul Colonie din Petroșani.Fata a fost salvată de vecini.

Este deja o certitudine că în anumite zone din judeţul Hunedoara, oamenii legii nu mai pot asigura protecţia şi siguranţa cetăţenilor, poliţiştii fiind, în mod evident, depăşiţi de situaţie.

 
Primul incident a avut loc, ieri seară, în jurul orei 19.30, când bărbatul s-a dezbrăcat în pielea goală, a luat un topor, a ieşit pe stradă şi a început să o alerge şi să o ameninţe cu moartea pe o fată de 14 ani.Adolescenta a scăpat ca prin minune, după ce a fost alergată circa 100 de metri. Poliţia din Petroșani a intervenit de data aceasta, după ce jurnaliștii le-au indicat locul în care se ascunde agresorul .Martorii spun că au existat mai multe sesizări dar din păcate nimeni nu a făcut nimic.
 
Mama adolescentei și cei doi frățiori minori se tem să mai stea în propria locuință de teama individului care în urmă cu doi ani a mai înunghiat o persoană.
Al doilea incident a avut loc în jurul orei 01.40, când agresorul a încercat să spargă ușa de la apartamentul victimelor și să le spună să-și retragă plângerile de la poliție.
Agresorul a fost dus la secția de poliție și a fost sancționat contravențional.
Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here