Percheziţii la Poliţia Rutieră! Agenţii ar fi făcut chiar şi 1.000 de euro pe tură din şpăgile şoferilor

27

Direcţia Generală Anticorupţie şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud au făcut, luni, 28 august, mai multe percheziţii la sediul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, dar şi la domiciliile unor suspecţi, fiind vizaţi doi poliţişti de la Serviciul Rutier.

Potrivit unor surse, agenţii ar fi făcut chiar şi 1.000 de euro pe tură din şpăgile primite de la şoferi, scrie observator.tv.
Conform purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, comisar şef Sarmiza Fetcu, percheziţiile au loc ca urmare a realizării unui flagrant, fiind vizaţi doi angajaţi ai Poliţiei Rutiere din Bistriţa-Năsăud.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

27 COMENTARII

  1. Sa le fie verificate averile la coruptii si incompetentii care au facut politia o institutie de rasul lumii.Cred ca ar umple puscariile cu politisti infractori.

  2. Sa le fie verificate averile la coruptii si incompetentii care au facut politia o institutie de rasul lumii.Cred ca ar umple puscariile cu politisti infractori.

  3. Sa le fie verificate averile la coruptii si incompetentii care au facut politia o institutie de rasul lumii.Cred ca ar umple puscariile cu politisti infractori.

  4. Politisti, nu militieni. Dvs sunteti doamna acum, nu tovarasa. Daca dvs aveti impresia, vazand unii politisti corupti, ca asa procedeaza toti, inseamna ca toti popii sunt homo, toti copiii sunt autisti, toate femeile sunt curve, s.a.m.d. Va doresc sa traiti din cata spaga face un politist.

  5. Politisti, nu militieni. Dvs sunteti doamna acum, nu tovarasa. Daca dvs aveti impresia, vazand unii politisti corupti, ca asa procedeaza toti, inseamna ca toti popii sunt homo, toti copiii sunt autisti, toate femeile sunt curve, s.a.m.d. Va doresc sa traiti din cata spaga face un politist.

  6. Politisti, nu militieni. Dvs sunteti doamna acum, nu tovarasa. Daca dvs aveti impresia, vazand unii politisti corupti, ca asa procedeaza toti, inseamna ca toti popii sunt homo, toti copiii sunt autisti, toate femeile sunt curve, s.a.m.d. Va doresc sa traiti din cata spaga face un politist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here