Pensionari mineri din Valea Jiului au ieșit să protesteze împotriva președintelui Klaus Iohannis

39

Zeci de pensionari mineri au protestat pe străziile din Petroșani.Ioan Hortopan, președintele Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri Vale Jiului, a declarat că este vorba despre un miting pentru susținerea Guvernului Grindeanu.Deasemenea protestatarii susțin că președintele Klaus Ionannis nu îi reprezintă și este un om care nu dorește stabilitate în țară.Protestul pensionarilor mineri va continua și astăzi începând de la ora 15.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

39 COMENTARII

  1. Bun…noi protestam impotriva legalizarii hoției,impotriva celor care au condamnari si vor funcții publice(nu conteaza culoarea lor politica),dar voi,voi pt ce protestați? Voi vreți legalizarea hoției si sa va conduca infractorii???

  2. Bun…noi protestam impotriva legalizarii hoției,impotriva celor care au condamnari si vor funcții publice(nu conteaza culoarea lor politica),dar voi,voi pt ce protestați? Voi vreți legalizarea hoției si sa va conduca infractorii???

  3. Bun…noi protestam impotriva legalizarii hoției,impotriva celor care au condamnari si vor funcții publice(nu conteaza culoarea lor politica),dar voi,voi pt ce protestați? Voi vreți legalizarea hoției si sa va conduca infractorii???

  4. Ar trebui sa le fie rusine sunt 20 de protestatari si 12 politisti si jandarmi eu zic ca decît sa plătească atit ptr politisti motorina la masini si etc mai bine ati sta in casa dar mno nu le ajung pensia de 2000 2500 lei alti trăiesc cu 1000 daca vreti protest mai bine uitativa la tv ce înseamnă protest…..

  5. Ar trebui sa le fie rusine sunt 20 de protestatari si 12 politisti si jandarmi eu zic ca decît sa plătească atit ptr politisti motorina la masini si etc mai bine ati sta in casa dar mno nu le ajung pensia de 2000 2500 lei alti trăiesc cu 1000 daca vreti protest mai bine uitativa la tv ce înseamnă protest…..

  6. Ar trebui sa le fie rusine sunt 20 de protestatari si 12 politisti si jandarmi eu zic ca decît sa plătească atit ptr politisti motorina la masini si etc mai bine ati sta in casa dar mno nu le ajung pensia de 2000 2500 lei alti trăiesc cu 1000 daca vreti protest mai bine uitativa la tv ce înseamnă protest…..

  7. BIETI FOSTI COLEGI!UITATI CA PSD A INMORMANTAT MINERITUL;UITATI DE CIORBEA CARE A INCEPUT CU ORDONANTELE—MAI ALES VA COMPATIMESC CACI DUPA LEGEA PENSIILOR DIN 2001 TOTI CEI IESITI LA PENSIE AM FOST FURATI DE O BUNA PATRE DIN PENSIE,TARICEANU A SESIZAT SI A INCERCAT REPARAREA NEDREPTATII DAR A VENIT CRIZA FINANCIARA PRIN CARE A TRECUT BOC IAR CIND AU VENIT IAR psdei AU UITAT DE CORECTIE SI UITE ASA ….MA NEDUMERESTE CA DIN TOATA MANIFESTATIA CUNOSC DOAR 2 CARE AU MUNCIT DIN GREU

  8. BIETI FOSTI COLEGI!UITATI CA PSD A INMORMANTAT MINERITUL;UITATI DE CIORBEA CARE A INCEPUT CU ORDONANTELE—MAI ALES VA COMPATIMESC CACI DUPA LEGEA PENSIILOR DIN 2001 TOTI CEI IESITI LA PENSIE AM FOST FURATI DE O BUNA PATRE DIN PENSIE,TARICEANU A SESIZAT SI A INCERCAT REPARAREA NEDREPTATII DAR A VENIT CRIZA FINANCIARA PRIN CARE A TRECUT BOC IAR CIND AU VENIT IAR psdei AU UITAT DE CORECTIE SI UITE ASA ….MA NEDUMERESTE CA DIN TOATA MANIFESTATIA CUNOSC DOAR 2 CARE AU MUNCIT DIN GREU

  9. BIETI FOSTI COLEGI!UITATI CA PSD A INMORMANTAT MINERITUL;UITATI DE CIORBEA CARE A INCEPUT CU ORDONANTELE—MAI ALES VA COMPATIMESC CACI DUPA LEGEA PENSIILOR DIN 2001 TOTI CEI IESITI LA PENSIE AM FOST FURATI DE O BUNA PATRE DIN PENSIE,TARICEANU A SESIZAT SI A INCERCAT REPARAREA NEDREPTATII DAR A VENIT CRIZA FINANCIARA PRIN CARE A TRECUT BOC IAR CIND AU VENIT IAR psdei AU UITAT DE CORECTIE SI UITE ASA ….MA NEDUMERESTE CA DIN TOATA MANIFESTATIA CUNOSC DOAR 2 CARE AU MUNCIT DIN GREU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here