Pensionară mai ageră ca escrocii

0

Femeia de 76 de ani, din Hunedoara, i-a amenințat pe escroci că-i dă pe mânapoliției. Unul dintre indivizi vroia să o păgubească cu suma de 2000 de euro,după ce i-a spus că fiica ei a fost implicată într-un teribil accident rutier.
”Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o hunedoreancă cu privire la faptul că, în jurul orei 14:00, mama sa, în vârstă de 76 de ani, a fost contactată pe telefonul fix de o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi„avocat”, și care i-a cerut 2000 de euro, pe motiv că fiica sa ar fi fost implicată într-un accident rutier soldat cu două victime și că persoanele accidentate trebuie transportate de urgenţă la un spital din municipiul Cluj-Napoca.
Nefiind de acord cu cele solicitate, hunedoreanca i-a spus apelantului că va telefona la poliție pentru a verifica dacă fiica sa a fost implicată în vreun accident rutier, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Pensionara și-a sunat fiica și ceea ce bănuia i s-a confirmat. ”În urma discuţiei cu aceasta stabilind că cele relatate de apelant nu erau adevărate, motiv pentru care a sesizat Poliţia”, mai spune sursa citată.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă la înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării escrocului.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here